cover-image

Samen werven

Groeien in de IT

We gaan voor de groeimogelijkheden van zowel IT Dienstverleners als kandidaten en denken actief mee. Daarom maken we jouw bedrijfscultuur eigen, zo begrijpen wij welke kandidaat met trots een bijdrage kan leveren aan de groei van jouw bedrijf voor een langere tijd.

Stappen die jou verder helpen

Een match maken gaat voor ons verder dan de functiebeschrijving. Wij bieden kandidaten enkel aan die passen bij hun carrière, waarbij we geloven dat het een waardevolle stap vooruit is. 

STEPP 1: Kennismaking met jouw organisatie

Onze eerste belangrijke zet? We duiken diep in jouw bedrijf. We willen de kernwaarden, producten, technologieën, en het ideale persoonlijkheidsprofiel begrijpen dat perfect past bij jouw bedrijf. Waarom? Omdat de juiste match niet alleen te maken valt op hardskills. 

 STEPP 2: Écht begrijpen wat je zoekt

Weg met de standaard functieomschrijvingen. Wij gaan verder dan dat. Door diepgaande gesprekken met de hiring manager krijgen we uitgebreide inzichten in de posities die je wilt invullen.  

 STEPP 3: Identificeren, screenen en voorstellen

Met meer dan 6 jaar dagelijkse interactie met 10+ kandidaten hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor de geschikte kandidaat vaak al in het netwerk zit. Door innovatieve methoden te combineren met persoonlijke communicatie, vinden wij de perfecte match. 

 STEPP 4: Begeleiding door de transitie

De perfecte match is gemaakt en jouw nieuwe teamlid begint bij jou in het team. We onderhouden voortdurend contact met zowel de kandidaat als met jou, waarbij we nodige aanpassingen en voorbereidingen treffen voor de volgende fase in de groei van jouw team.

Meer informatie? Lees het in de brochure!

Een perfecte match vormt de toekomst

In de dynamische wereld van IT staan IT Dienstverleners aan de voorhoede van innovatie en groei. Ze fungeren als de drijvende kracht achter vernieuwende oplossingen en als de motor van vooruitgang in de IT-sector. Bij NXTEPP geloven we in de kracht van groei, waar het begint met het herkennen van kansen. NXTEPP is de IT-recruiter die je verder helpt.

 

Wat levert het op? 

Toegang tot een breed netwerk van gekwalificeerde IT-professionals

Persoonlijke begeleiding en advies gedurende het gehele wervingsproces

Lange termijn matches die bijdragen aan zowel de groei van jouw team als bedrijf

Wat beloven wij? 

100

% succesgarantie

26

Jaar betrokken, integere, analytische en bekwame aanpak.

24

Uur goed bereikbaar, snel schakelen & snel succes

100

% specialisme in IT

cover-image

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter!

Groeien in de IT

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.