cover-image

Over NXTEPP

Waar perfecte matches de toekomst vormen

Dankzij ervaring in de sector en persoonlijke verbinding creëert NXTEPP de perfecte match tussen kandidaten en bedrijven in de IT. Hiermee bouwen we aan groei en de toekomst van de IT-sector.

NXTEPP: groeien in IT-talent.

Bij NXTEPP geloven we in de kracht van groei, waar het begint met het herkennen van kansen. NXTEPP is de IT-recruiter die je verder helpt. Wat onze rol uniek maakt, is ons vermogen om de perfecte match te maken tussen werkgevers en werknemers binnen deze innoverende sector. We begrijpen dat je als IT Dienstverlener niet alleen op zoek bent naar bekwame werknemers, maar naar toegewijde partners die passen binnen de bedrijfscultuur en visie voor de toekomst. Voor kandidaten zien wij geschikte mogelijkheden, waarbij we hen leiden naar vacatures die niet alleen passen bij hun vaardigheden, maar ook bij hun ambities en groei. Wij gaan voor duurzame connecties die bijdragen aan de toekomst van zowel individu als organisatie.

 

NXTEPP: groeien in IT-talent.

Tim Looije
IT recruiter die jou snapt
Recruiter img
Tim Looije
IT recruiter die jou snapt

Als ITér zag ik ook door de bomen het bos niet meer.

Zoveel IT bedrijven en recruiters om uit te kiezen. Iedereen belooft gouden bergen en zou het gras daar nu echt groener zijn? IT recruitment is een vak apart. Om de perfecte gesprekspartner te kunnen zijn voor sollicitanten en werkgevers helpt het wanneer je kan meepraten over de techniek, cultuur en ambities.

Met 20 jaar ervaring in de IT begrijpt de eigenaar van NXTEPP de sector door en door. Hij gaat persoonlijk het gesprek aan om de ware behoeften van zowel werkgevers als kandidaten te begrijpen. Door deze persoonlijke aanpak te combineren met de jarenlange expertise en kennis in de IT-recruitment kan hij snel en effectief de juiste kandidaten identificeren en plaatsen in uitdagende rollen. Zijn doel is duidelijk: perfecte matches vormen om bedrijven en kandidaten in de IT branche te laten groeien. Met een succescore van 100% is hij dé IT-recruiter die je verder helpt.

Wees vrij om te connecten via LinkedIn of Strava!

Wat beloven wij? 

100

% succesgarantie

26

Jaar betrokken, integere, analytische en bekwame aanpak.

24

Uur goed bereikbaar, snel schakelen & snel succes

100

% specialisme in IT

cover-image

NXTEPP vormt de toekomst van de IT branche door mensen te verbinden met elkaar. Benieuwd hoe? 

Dit levert het op voor jou als IT specialist

  • Een écht passende uitdaging
  • Groei in je functie
  • Uitbreiding van kennis
  • Verbetering in arbeidsvoorwaarden
  • Een fijne werkplek voor de lange termijn

Dit levert het op voor jou als IT manager

  • Een écht passende uitdaging
  • Een volgende stap in je carrière.
  • Groei in functie
  • Bijdrage aan bedrijfsgroei

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.