cover-image

Werkgevers

NXTEPP, IT recruitment door IT.

In de dynamische wereld van IT staan Managed Service Providers (IT Dienstverleners) aan de voorhoede van innovatie en groei. Ze fungeren als de drijvende kracht achter vernieuwende oplossingen en als de motor van vooruitgang in de IT-sector. Welke IT Dienstverlener biedt jou als IT specialist of manager de volgende stap?

Waar perfecte matches de toekomst vormen.

Met diepgaande kennis en begrip van zowel de IT-sector als de mensen die erin werken, creëren we verbindingen die niet zomaar goed passen, maar die ook bijdragen aan de groei. Onze toegevoegde waarde gaat verder dan het vervullen van vacatures, Het gaat erom een fundament te leggen voor de toekomst van IT. NXTEPP is de recruiter waar perfecte matches de toekomst vormen.

Gespecialiseerd in de volgende vakgebieden

Cloud, Infra & Apps

Modern Workplace

Data & AI

Development

Operations

Security

Wat zoeken de werkgevers

  • Écht passende werknemers voor lange termijn
  • Mensen die matchen met de bedrijfscultuur
  • IT specialisten en managers die willen doorgroeien
  • IT specialisten en managers die bijdragen aan de groei van het bedrijf

Klaar voor jouw volgende stap?

Wil jij een écht passende uitdaging, waar je kunt groeien in functie, kennis en in arbeidsvoorwaarden op een fijne werkplek voor lange termijn? Met kandidaten bespreken we altijd eerst de voorkeuren, vaardigheden en ambities. Daarna bespreken we gezamenlijk welke werkgever mogelijk het beste past. Zo vinden we altijd de perfecte match. Freelancers brengen we direct belangeloos in contact met mogelijke opdrachtgevers.

NXTEPP Werkgevers 

NXTEPP verbindt werkgevers en werknemers die bij elkaar passen, door inhoudelijk mee te denken met zowel de kandidaat als de werkgever. Een greep uit NXTEPP werkgevers: 

 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.