cover-image

Edwin

Tim excelleert in de persoonlijke touch erachter. Betrokkenheid bij jou als persoon en je ontwikkeling in je carriere pad.
Edwin
Alliance manager Microsoft
image

Hoe ben je bij Tim Looije terecht gekomen? Waarom?
Heeft mij benaderd, niet met de vraag ik heb een opdracht voor je maar met de vraag: wat wil je nou uiteindelijk? Daar hebben we een aantal gesprekken over gevoerd. Toen kwam hij met een opdracht voor mij bij Raw Works. Anders dan anders, normaal gesproken krijg je gewoon een vacature in je inbox. Hele fijne manier.

Met welke zoekvraag kwam je bij Tim Looije terecht?
Geen zoekvraag, maar ik had mijn profiel op open to network staan. Ik had een opdracht van 2 dagen als freelancer. Ik was aan het zoeken naar mijn toekomstige opdracht, dus stond er wel voor open.

Ik vond het heel verhelderend dat hij vroeg om te bellen en dat hij aangaf “ik ben geinteresseerd in wat jij wilˮ. Dat merkte je ook in de gesprekken die hij voert, dat hij echt in jou als persoon geinteresseerd bent. Wat je hebt doorgemaakt en hoe je tegen de wereld aankijkt.

Heb je ook naar concurrenten van Tim Looije gekeken?
Ja, misschien wel te veel. De meeste komen met een vacature, zonder dat ze je achtergrond kennen. Schieten met hagel. Op het moment dat je een moeilijke vraag stelt krijg je geen reactie meer.

Hoe verliep het proces? Heb je bijvoorbeeld zelf contact gezocht met Tim?
Hij benaderde mij, toen hebben we elkaar 3x telefonisch gesproken. Toen kwam hij bij mij terug met een vacature bij raw works en hij had mij toen al voorgesteld bij het bedrijf om ook het verwachtingsmanagement naar mij door te voeren. Hij heeft dat gesprek geïnitieerd. Daarna is hij vinger aan de pols blijven houden, ook na het gesprek. Hij was hier ook proactief in.

In zijn algemeenheid je onderhandeling moet je zelf doen, daar had ik hem niet echt voor nodig maar hij heeft me wel goede tips meegegeven. Prima vond ik het proces. Ik ben ook volwassen genoeg om dat zelf te doen. Maar je zit als recruiter natuurlijk wel iets anders in de wedstrijd.

Recruiters die ik in het verleden heb gehad gaan echt voor de one-time-deal. Geld ophalen en weer weg, dan was er eigenlijk geen nazorg. Na proefperiode

nog even vragen, maar dan was het ook klaar. Dat was bij Tim heel anders. Het voelde niet alsof hij het alleen maar voor het geld deed.

Hoe lang ben je al klant bij Tim Looije? Met welke wens kwam je bij Tim Looije?
Ik kom uit een aanstellingen - altijd in loondienst gezeten, laatste tijd aan de freelance kant gezeten. Minder lange opdrachten, minder vastigheid, meer flexibiliteit. Dat was allebei mogelijk bij raw works. Dat was ook mijn wens. Met elkaar bouwen aan iets wat de toekomst uit moet wijzen. Wat ben jij bereid om te doen? Ik heb dat als verrassend plezierig ervaren. De opdracht vanuit mij was niet heel duidelijk, het was wat vager.

Heeft Tim Looije dit voor je waargemaakt?
Ja, zeker.

Werk je graag met Tim Looije? Zo ja, waarom? Wat maakt Tim Looije uniek? Waarom?
Iedereen doet het op een eigen manier, Tim excelleert in de persoonlijke touch erachter. Betrokkenheid bij jou als persoon en je ontwikkeling in je carriere pad.

Wat vind je belangrijk bij een bedrijf zoals Tim Looije?
Het matchen van vraag en aanbod moet ergens bij elkaar komen. Wat ik nu heb ervaren met Tim is dat het over de persoon gaat, jouw ontwikkeling moet bij een bedrijf passen en het bedrijf moet bij jou als persoon passen. Voor de duurzaamheid van jouw bedrijf is dat belangrijk. Hij kijkt echt naar beide belangen. De match qua opdracht en op persoonlijk vlak (cultuur, persoonlijk wensen, thuis situatie, toekomst plannen). Waar wil je naartoe? Hoe zie je de wereld om je heen veranderen?

Hoe zou je Tim Looije aan iemand omschrijven die het bedrijf nog niet kent?
Extreem competitief op het persoonlijke vlak, niet in ik moet vandaag scoren maar voor de lange termijn. Heel persoonlijk. Lange termijn denken.

Wat is je functie en wat zijn daar je verantwoordelijkheden?
Ik ben alliance manager microsoft geworden, door groei (niet bij aanname), ik ben een jaar of 25 bezig geweest in sales ondersteuning, technisch, presales, hele verschillende soorten rollen. In een rol als adoptieconsultant gezeten.

Kun je wat achtergrondinformatie over jezelf delen? (bijv. leeftijd, woonplaats, gezinssamenstelling)
50 plus toen wilde ik een keer wat anders. Raw works die op een bepaald gebied heel actief is en aan het groeien is en wat ik daarin kan bijdragen. Ik heb een heleboel verschillende rollen gehad in het verleden en daarmee kom je buiten de gebaande paden. Niet heel specifiek. Op zoek naar waar wil ik naartoe als persoon? Zoektocht vanuit raw works: waar staan bij op de groei van start-up naar scale-up en welke personen hebben we daarbij nodig? Ondernemerschap kwam er heel erg bij kijken voor mij. En de bereidheid daarin te investeren vanuit beide kanten.

Welke kanalen gebruik je zakelijk en privé?
LinkedIn (eigenlijk als enige)

Welke media lees, kijk of luister je? (bijv. krant, podcast, tijdschrift, boeken, nieuws)
Krant, podcast, boeken in beperkte tijd. Podcast abonneer ik me op dingen die voor mij interessant zijn. Heel erg op security gericht op dit moment. Aantal die ik regelmatig beluister, zelf ga ik er vrijdag ook 1 opnemen.

Welk type content lees of bekijk je het liefst als je een koop overweging maakt? (bijv. productpaginaʼs, social media berichten, videoʼs, e-books, blogs)
Meten is weten. Merkvoorkeur heb je natuurlijk vanuit je ervaringen. Hoe wij onszelf als raw works in de markt zetten (marketing/sales) - website op orde, LinkedIn posts op orde. En en en factor, daar geloof ik heel erg in.

Zijn er nog dingen die je kwijt wil?
Ik ben een raar profiel, hij is niet alleen maar op zoek naar de plaatsing maar ook op zoek naar een echte match. Een extreem breed en groot netwerk, hij probeert je niet in 1 specifieke organisatie te plaatsen. Dat is echt een hele dikke meerwaarde.

job-image
Modern Workplace Zwolle 4.000 - 5.600

Als Microsoft 365 Specialist maak je deel uit van het gedreven Microsoft 365 team. Bestaande uit een mix van collega's met een technische en functionele achtergrond. Zij werken aan uitdagende onderwerpen volgens de Agile... Lees verder

Nieuw
job-image
Cloud, Infra & Apps Parttime, Fulltime, Vaste baan Nieuw-Vennep 2.500 - 3.500

Ben jij de enthousiaste en leergierige Cloud Support Engineer die zijn skills weet toe te passen om klanten gerust te stellen en verder te helpen wanneer zij bellen met een probleem en / of vraag? Ben jij de hands-on man... Lees verder

Nieuw
job-image
Modern Workplace Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.500 - 6.500

Geloof jij ook in een slimme werkplek die de gebruiker helpt in plaats van tegenwerkt?Als Modern Workspace Consultant bij RawWorks help jij onze klanten met het ontwerpen en ontwikkelen van een moderne Microsoft 365 werk... Lees verder

Nieuw
job-image
Security Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.500 - 6.500

Als M365 Security Consultant bij RawWorks ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van een veilige Microsoft 365 omgeving bij onze klanten. Je implementeert M365 producten, schrijft beveil... Lees verder

Nieuw
job-image
Cloud, Infra & Apps Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.000 - 6.500

Als Kubernetes Engineer bij RawWorks werk je in een project voor één van onze klanten. Je werkt aan complexe Containerization vraagstukken met een microservices aanpak. Je automatiseert wat je kan middels CI/CD pipelines... Lees verder

Nieuw
job-image
Security Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.500 - 6.500

Als Data Security Consultant bij RawWorks ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van data beveiligingsoplossingen in Cloud omgevingen bij onze klanten. Je implementeert data- en beveilig... Lees verder

Nieuw
job-image
Cloud, Infra & Apps Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 5.000 - 7.000

Als Azure Solution Architect ben jij de Azure Expert die een klantvraag vertaalt naar de beste architectuur en oplossing binnen Microsoft Azure. Je adviseert klanten over Azure Services, begeleid Workshops en bent de sch... Lees verder

Nieuw
job-image
Security Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.500 - 6.500

Als Azure Security Consultant bij RawWorks zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen, implementeren en onderhouden van beveiligingsoplossingen en Cloud omgevingen bij onze klanten. Je geeft advies over de beveiligi... Lees verder

Nieuw
job-image
Cloud, Infra & Apps Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.000 - 6.500

Als Platform Engineer bij RawWorks evangeliseer je de DevOps mindset. Je ontwerpt en implemeenterd platformen middels infrastructure-as-code en automatiseer je deze middels CI/CD pipelines met als doel een eenvoudig te b... Lees verder

Nieuw
job-image
Cloud, Infra & Apps Parttime, Fulltime, Vaste baan Odijk 4.000 - 6.500

Als Azure Infra Consultant ben je verantwoordelijk voor het bouwen en integreren van Azure Resources binnen de Azure Infrastructuur. Soms staat er al een infrastructuur die je kan gebruiken of je moet die aanpassen naar ... Lees verder

Nieuw

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.