cover-image

Tim Looije

Tim Looije
IT recruiter die jou snapt
Recruiter img
Tim Looije
IT recruiter die jou snapt

Als ITér zag ik ook door de bomen het bos niet meer.

Zoveel IT bedrijven en recruiters om uit te kiezen. Iedereen belooft gouden bergen en zou het gras daar nu echt groener zijn? IT recruitment is een vak apart. Om de perfecte gesprekspartner te kunnen zijn voor sollicitanten en werkgevers helpt het wanneer je kan meepraten over de techniek, cultuur en ambities.

Met 20 jaar ervaring in de IT begrijpt de eigenaar van NXTEPP de sector door en door. Hij gaat persoonlijk het gesprek aan om de ware behoeften van zowel werkgevers als kandidaten te begrijpen. Door deze persoonlijke aanpak te combineren met de jarenlange expertise en kennis in de IT-recruitment kan hij snel en effectief de juiste kandidaten identificeren en plaatsen in uitdagende rollen. Zijn doel is duidelijk: perfecte matches vormen om bedrijven en kandidaten in de IT branche te laten groeien. Met een succescore van 100% is hij dé IT-recruiter die je verder helpt.

Wees vrij om te connecten via LinkedIn of Strava!

Bel me terug

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.