Er is altijd werk

Op zoek naar een nieuwe baan of opdracht? Of juist naar een specialist? Kies dan voor mij. In de IT is meer dan genoeg werk en vakmanschap te vinden als je weet waar je moet zoeken. Ik weet dat. Ik heb het netwerk en herken het vakmanschap. Samen zorgen we ervoor dat je aan de slag kan bij de werkgever die bij je past.

Ik onderscheid me dankzij jarenlange ervaring in de IT sector. Ik  streef naar kwaliteit op de werkplek en heb vooraf altijd face-to-face contact met de kandidaten die door mij bemiddeld willen worden. Ik geloof dat dit een betere match brengt met de toekomstig werkgever(s). 

Hoe werk ik?

Met kandidaten bespreek ik eerst de voorkeuren, vaardigheden en ambities. Daarna bespreken we gezamenlijk welke werkgever mogelijk het beste past. Zo vinden we altijd een werkgever die naadloos aansluit.

Freelancers breng ik belangeloos direct in contact met de opdrachtgever.

Aan de slag!

Voer je gegevens in en ik ga meteen aan de slag. Ik ondersteun kandidaten waar nodig en ze kunnen gebruikmaken van mijn ervaring en professionele begeleiding. Een motivatiebrief is niet nodig.

Open sollicitatie

Persoonsgegevens
Contactgegevens

CV

Motivatiebrief

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.